Sponsoring

Net als ons werk vinden we sport belangrijk en daarom willen we ook hieraan graag een bijdrage leveren. Dit doen we door diverse sportverenigingen uit de regio te steunen bij hun activiteiten. Sport geeft energie en competitie draagt bij aan de ontwikkeling van mensen. Naast verschillende sportverenigingen steunt BAA ook enkele andere activiteiten zoals het Astens Mannen Koor en het Sint Joris Gilde.

Het leveren van topprestaties kan alleen bij maximale inzet. Dit geldt zowel voor sportieve prestaties als bij onze zakelijke werkzaamheden. Hieronder een overzicht van de gesponsorde activiteiten en clubs.

BAA is hoofdsponsor Fiets3daagse Asten

Stichting Activiteiten TWC Asten organiseert elke jaar de gezellige en sportieve fiets 3-daagse onder de naam “BAA Fiets 3-daagse Asten”. De organisatie van de fiets3daagse is erg blij dat de BAA zich als hoofdsponsor aan dit evenement heeft verbonden. Met deze financiële ondersteuning is de continuïteit van de Astense Fiets3daagse gegarandeerd.

Kijk voor meer informatie op www.fiets3daagseasten.nl

Jaspercross wordt BAA Jaspercross

Met ingang van 2019 sponsort BAA de atletiekvereniging ’t Jasper Sport. Dat doen we door de jaarlijkse Jaspercross te ondersteunen die voortaan dan ook de naam BAA Jaspercross zal dragen. Dit sportevenement is zowel toegankelijk voor recreanten als voor wedstrijdatleten. Zondag 6 januari 2019 zijn circa 500 lopers van start gegaan. Kijk voor meer informatie op www.jaspersport.nl.

Tennis vereniging ’t Root

BAA is sponsor van de gezelligste tennisclub van Asten en omstreken. Met 10 tennisbanen, een tennishal en de nieuwe padelbaan zijn er voor zowel junioren en senioren voldoende mogelijkheden. BAA draagt graag bij aan deze vereniging en wenst alle leden veel tennisplezier toe.

Kijk voor meer informatie op www.tvroot.nl

Hockeyclub Asten-Someren

BAA is al jarenlang sponsor van HCAS en tevens shirtsponsor van het eerste dames en heren team. De energie en de ambitie die de club uitstraalt past bij de visie  van ons kantoor. We dragen met onze sponsoring graag bij aan de sportieve ambities van deze vereniging.

Kijk voor meer informatie op www.hcas.nl

Atletiekvereniging ’t Jasper Sport

Met ingang van 2019 sponsort BAA de atletiekvereniging ’t Jasper Sport. Dat doen we door de jaarlijkse Jaspercross te ondersteunen die voortaan dan ook de naam BAA Jaspercross zal dragen. Dit sportevenement is zowel toegankelijk voor recreanten als voor wedstrijdatleten. Zondag 6 januari 2019 zijn circa 500 lopers van start gegaan.

Kijk voor meer informatie op www.jaspersport.nl

Astens Mannen Koor

Het Astens Mannenkoor is een vereniging die de zang, en in het bijzonder de mannenzang, in de gemeente Asten wil bevorderen. Per jaar verzorgt het koor een aantal concerten zoals het Goudenparenconcert in het voorjaar en het Herfstbockconcert in het najaar. Behalve met de “grotere” concerten laat het koor zich regelmatig zien in de Astense gemeenschap door in zijn geheel of in een deelbezetting een bijdrage te leveren aan evenementen in het dorp.

Kijk voor meer informatie op www.astensmannenkoor.nl

Sint Joris Gilde

Volgens de overlevering is het gilde de oudste vereniging van Asten. De juiste datum van oprichting is niet bekend, maar het moet omstreeks 1460 zijn geweest dat het Sint Jorisgilde werd opgericht. BAA steunt graag deze historische vereniging die bijdraagt aan de broederschap van de inwoners van Asten.

Kijk voor meer informatie op www.sintjorisgilde-asten.nl

Hockeyclub Helmond

BAA is sponsor van het eerste damesteam van Hockeyclub Helmond. Met deze sponsoring hopen we de dames te ondersteunen in het bereiken van de beste prestaties op het veld.

Kijk voor meer informatie op www.hchelmond.nl

Manegevoetbal

Hoogstaand voetbal, plezier en entertainment, en dat allemaal in een paardenmanege! Een bijzonder uniek maar vooral leuk initiatief waar BAA graag een bijdrage aan levert.

Kijk voor meer informatie op www.manegevoetbalasten.nl

TWC ’t Ventieleke – Strade Bianche

Ontdek het grensgebied van Kempen en Peel over onverharde wegen, dat is de fietstocht Strade Bianche ‘Peel en Hei’ van TWC ’t Ventieleke. Een sportieve rit met muziek, speciale bieren en hamburgers bij de finish. Een leuk event waar BAA trotse sponsor van is.

Kijk voor meer informatie op www.ventieleke.com